2009-08-07

Presenterna färdiga!!!!!

Visst är det svårt att veta vad man ska ge bort i present när folk gifter sig.... Idag har man ofta redan det mesta eftersom man bott ihop länge, har barn, hus och husdjur....

Just den av mina vänninor som gifter sig i morgon har en storasyster och en lillebror...Smart tänkte jag och bestämde mig för att prioritera barnen istället för föräldrarna.

Det fick bli vars en t-tröja till dem. Båda sydda i molntyg från JnyDesign, vit mudd på det blå/bruna och gräsgrön mudd på det rosa. Båda från Stoff och Stil.

Blev supernöjd med det gröna mot det rosa. Blir nog att jag gör en liknande tröja till storasyster också... Det bruna och det blå tycker jag också blev bra ihop, men är klart mest nöjd med det rosa.

Mina barn fick ställa upp som modeller... Nu måste jag bara göra egna till dem också, hur nöjd som helst.

Mönster: Utgick från ottobres mönster på slimfit tröja, ändrat och förlängt på diverse ställen bland annat ärmarna för att jag vill ha lite mer längd på dem nu inför hösten. Livet är också ändrat en del då de blivande ägarna är både långa och slanka.
Provade olika typer av kantning och gjorde mudd-variant på det blå och kantband-variant på det rosa. Kan inte bestämma mig för vilket jag tycker blev bäst.

Nu håller jag bara tummarna för att den blivande bruden inte har tid att läsa här innan brölloppet, men det brukar vara extra mycket sista dygnet, om inte annat mycket nervositet som gör att man inte har tid till dator och blogg-surfande.

3 kommentarer:

  1. Superfina kläder! Är så avundsjuk på dina tröjor och linnen:) Har inte vågat mig på det i mjuka tyger. Får väl testa det nån dag.
    Johanna, roYal me. (Vi som träffades utanför kyrkan igår). Kul att nån mer här i närheten också syr barnkläder :)

    SvaraRadera
  2. Jättefina tröjor, kul att hitta till din blogg!/Åsa

    SvaraRadera