2009-09-28

Här var det prickigt!!!!

Så har jag då äntligen vågat sy något, som kan visas upp, på den nya maskinen...
Maskinen fungerade alldeles utmärkt om någon undrar. Men vilken tid det tar att lära sig nytt...

Detta har jag i alla fall åstadkommit, ett beställningsjobb till min Svägerska. Ett set som ska användas av en liten på drygt 1 1/2 år. Något mjukt och skönt inför vintern.


Båda plaggen är sydda i retro-prickig velour från Jofotex som tyvärr bara fanns i liten skala och jag lyckades få lite.... Muddtrikån kommer från Stoff och Stil och är i färgen koboltblå.
Settet är sytt helt enligt önskemål och jag tycker faktiskt det blev riktigt bra. Var lite rädd för alla prickarna, men man måste ju inte använda allt på samma gång om man tycker det blev för mycket. Gjorde långa muddar på ärmar och benslut för att öka plaggens livslängd. Tröjan är sydd i storlek 92 och byxorna 86.

Bäst just nu: Supernöjd med uppförandet på min nya symaskin.

Sämst just nu: Att bilden blev så mörk!!!!


Nu är det bara att hålla tummarna för att barnet i fråga passar i kläderna....

10 kommentarer:

 1. Superfint set, älskar tyget!

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Vad roligt att du är nöjd med dina nya maskiner. Visst är det lite knepigt när man ska lära sig något nytt, men tänk vad bra det blir sedan :).

  SvaraRadera
 3. Superfint. Så härliga färger! Visst e det en bra symaskin, så lätt att sy på. E bara lite avundsjuk på att du skaffat en overlock :)

  SvaraRadera
 4. Åh, vilket fint set!! Underbart tyg...

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt set! Tyget är underbart!

  SvaraRadera
 6. Tyget är sååå fint! Hoppas du fick nån snutt över till eget bruk... ;-)

  SvaraRadera
 7. Tack för alla kommentarer! Klart att jag har lite tyg kvar, ska bli något kul till lillebror vid tillfälle....Dock helst innan vintern är över....

  SvaraRadera