2009-07-16

Symaskiner?!?!?!

Har idag varit på stan och provkört symaskiner....Hjälp man blir ju helt sjuk, är ju helt underbart att köra dessa nya maskiner.

Fastnade mest för två stycken Janome maskiner:
Vanlig: Janome Decor Computer 3050
Och Overlock: Janome Mylock 644D

Någon som har dessa? Eller som kör Janome men annan modell? Kände att de var helt underbara att köra i butiken, men man kör ju inte mer än lite provlappar så det är ju massor kvar att utforska. Så tips från andra användare är varmt välkomna. Både om ni har bra eller dålig erfarenhet av maskinerna är välkommet.

Även tips på andra maskiner om ni känner för det. Tyckte dessa kändes mycket bra som sagt i butiken, sedan var priset överkomligt också och det är ju ett klart plus.

En hel del funderande kvar innan jag köper något och kommer nog åka ut och provköra maskiner på fler ställen innan jag är helt klar. Men som sagt hjälp mig gärna fatta ett beslut i symaskinsdjungeln, tips på bra maskiner till skäliga priser kan jag behöva.

1 kommentar:

  1. Janome är jätte mycket maskin för pengarna! Overlocken är det många i sy-bloggsvärlden som har och jag har inte hört någon som är missnöjd. Det jag tycker om med overlocken är att den är så lätt att ställa in och att använda.

    SvaraRadera