2009-11-12

Ibland räcker inte tiden riktigt till....

Fullt upp och lite till känns det som ibland, och då är det symaskinerna som får vänta....

Men den här har jag lyckats få ihop:


Till en liten baby som skulle ha tittat ut för en vecka sedan om jag inte minns helt fel, tror inte den har kommit än heller...men när som helst tittar det lilla livet nog ut.

Det är en heldress sydd i JnyDesigns underbara molntyg, denna gången i brunt. Känns nästan som jag fått dille på molnen..... Har lite djungel och nattåg och annat också hemma, men så lite tid...... Dressen är sydd i storlek 62 och kantad med vit muddväv från Stoff och Stil.

Bäst just nu: Jag blev färdig innan babyn behagade titta ut...

Sämst just nu: Tycker mudden drar sig lite för mycket, men hoppas det funkar bättre när barnet väl ligger i overallen. Följde mönstret exakt för en gång skull, om man tänker tillklippningen...8 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka! Syet igår kväll gick över förväntan, jag ritade mönster, klippte och sydde klart en av maskeradkostymerna! Mycket nöjd! Och Martina hittade ett underbart mönster på en gosedjursgris som hennes mamma sytt en gång förr i tiden, och som nu Martina och jag ska sy oss varsitt ex av. Nya tag nästa vecka!
  Och din overall blev ju jättefin! Den jag sydde har använts av två bebisar redan, och den här med moln lär ju inte bli mindre poppis... :-)

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig overall! Brunt är ju superfint, med moln ännu bättre :)

  SvaraRadera
 3. Ja tygproblemet känner man till. Ibland önskar man att dygnet hade lite fler timmar. Jättesöt bodysuite!

  SvaraRadera